HR Business Partner

HR Business Partner

HR har en central roll hos oss och vi tillsätter nu en HR Business Partner som ett led i vår fortsatta utveckling.

HR arbetet står inför nya utmaningar varpå du som HR Business Partner kommer att ha en nyckelroll i att driva HR-frågorna i organisationen. Du får möjlighet att arbeta med hela spektret inom HR och du får ett stort övergripande ansvar för utveckling och samordning inom samtliga HR-områden. Du behöver vara prestigelös och van att arbeta både operativt och strategiskt. Om du vill arbeta affärsnära, är driven och lyhörd, så kommer du att hitta utmaningarna här.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverk- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion, visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten:

Du är HR organisationens representant i lokala ledningsgrupper. Du agerar operativt och självständigt som ett konsultativt och kvalificerat HR-stöd till organisationen och dess chefer. Du har en bred roll med stora möjligheter att vidareutveckla befintliga processer och rutiner, där du får bidra med ny energi och nya idéer.

Du kommer att verka i en miljö som präglas av energi, stort engagemang, ambition och affärsmässighet.

Du rapporterar till HR Chef.

Några viktiga arbetsuppgifter:
 • Coacha, stötta och vägleda chefer i frågor som rör rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarskapsfrågor
 • Operativa rekryteringsprocesser i nära samarbete med rekryterande chef
 • Facklig samverkan och förhandlingar
 • Delta i HR-relaterade projekt som exempelvis utveckling och implementering av nya processer och verktyg
 • Säkerställa att vår HR-leverans bidrar till att övergripande affärsmål uppnås
 • Administration och rapportering kopplat till våra HR system
 • Ständiga förbättringar
Din profil:
 • Du har erfarenhet från att arbeta brett med kvalificerade HR-frågor
 • Du har akademisk utbildning inom PA/HR eller annan adekvat utbildning.
 • Du har ett starkt affärsfokus
 • God kunskap inom svensk arbetsrätt
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen är du en självständig och trygg person som genom ett stort engagemang och god struktur har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt och med hög kvalité. För att du ska trivas och vara framgångsrik i rollen är det av största vikt att du har god samarbetsförmåga, att du är utåtriktad och att du har lätt för att skapa förtroende.

Vi erbjuder dig

En stimulerande befattning i ett tillväxtföretag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Omfattning: Heltid, tjänsten innehåller resor

Placering: Vid vårt huvudkontor i Örebro.

Vi vill ha din ansökan senast 20 oktober 2019 men observera att vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är HR Chef, Linda Thomassen, 070-374 3075. Facklig kontaktperson Unionen Peter Nyström, 070-374 30 60.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.