E-handelssupport

E-handelssupport

Brinner du, precis som vi, för digital handel och vill ha ett utvecklande jobb i ett offensivt och säljdrivet företag? Är du serviceminded, strukturerad och målmedveten? Klappar ditt hjärta lite extra för digital användarvänlighet? Välkommen till Würth - vi erbjuder en fartfylld och omväxlande roll som e-handelssupport!

Snabbfakta
Titel: E-handels support| Avdelning: Marknad | Ort: Örebro | Anställningsform: Tillsvidareanställning | Omfattning: Heltid | Tillträde: Omgående | Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder dig ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och mycket annat. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten
Som e-handelssupport ingår du i ett team på sju personer som alla jobbar med digital handel och marknadsföring. Arbetsuppgifterna är omväxlande och rollen omfattar både support till våra externa kunder och till våra kollegor i företaget, framförallt fält- och butikssäljare

Några viktiga arbetsuppgifter:
  • Användarsupport till kunder och kollegor
  • Administration av e-handelskonton
  • Support avseende e-postmarknadsföring samt CMS
  • Delaktig i utvecklingsprojekt samt testning av nya digitala funktioner
  • Enklare front end utveckling av webben
Din profil
Du har en troligtvis en utbildning inom dator- och informationsteknik och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel att du har kunskaper inom HTML/CSS/JQUERY samt arbetat i CMS-system. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en positiv inställning, gillar att arbeta i team, lätt att uttrycka dig i tal och skrift, känsla för design och framförallt brinner du för att hålla en hög servicenivå!

Du söker tjänsten snarast, dock senast 11 juni 2018. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Charlotte Gullberg, 070-374 50 75. Facklig kontaktperson Unionen Anderz Hallberg Lüning, 070-374 31 49
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.