Utesäljare, Örebro

Utesäljare, Örebro

Är du en kreativ och driven säljare som är ute efter nästa utmaning? MANN+HUMMEL Vokes Air AB expanderar och söker just nu en

Utesäljare i Örebro

Placering i Örebro med omnejd

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan bearbeta våra kunder och vill ta en aktiv del i att driva vår fortsatta expansion. Du skall bearbeta MANN+HUMMEL Vokes Air´s befintliga och inte minst potentiella nya kunder vad det gäller försäljning av luftfilter samt övriga produkter och system för inomhusmiljö. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Distriktet är Örebro med omnejd.

Profil

Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet som säljare på fältet gärna med teknisk inriktning. Har du erfarenhet från VVS inom fastighet och industri ser vi det som meriterande. Vidare bör du vara kommunikativ, resultatinriktad med en stark vilja att nå resultat. Arbetet sker i huvudsak ute hos kunderna med egen budget och eget resultatansvar.

Om du vill utvecklas i en stimulerande miljö och i ett expansivt företag som har stor ambition att växa, sök tjänsten! Tillträde till tjänsten sker snarast möjligt.

Kontakt

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Fredrik Svedberg 0325-66 16 00 eller Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 031-704 5179.

Vi vill ha din ansökan snarast!

Välkommen att söka tjänsten!

MANN+HUMMEL VOKES AIR´s affärsidé är att tillhandahålla ett komplett program av luftfilter för alla på marknaden förekommande typer av ventilationsaggregat, samt att tillhandahålla produkter och system för industriell luftbehandling ofta som skräddarsydda paketlösningar i nära samarbete med kund och marknad. MANN+HUMMEL Vokes Air AB omsätter ca 180 miljoner kronor och har 105 anställda. Företaget ingår i MANN+HUMMEL Group. För mer information besök vår hemsida här

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, fältsäljar, utesäljare, account manager
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 nov (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!