Områdeschef till Victoria Park

Områdeschef till Victoria Park

Arbetsuppgifter
Som Områdeschef har du ett övergripande ansvar för drift, underhåll och förvaltning av fastighetsbeståndet. I Örebro finns vi idag inom områdena Brickebacken och Varbergagatan. Då vi investerar, förvärvar och utvecklas i området söker vi nu en Områdeschef som kan ta nästa steg i utvecklingen. Du har personalansvar för förvaltare/uthyrare, bo-coach, fastighetstekniker samt miljövärdar. Som Områdeschef är du med och bidrar till utveckling och implementering av Victoria Parks värdeskapande förädlingsmodell, vilken utgår från två centrala områden: förbättringar av bostadsområdena där social hållbarhet är en viktig faktor, samt arbete med att förbättra fastigheternas driftsnetto.

Att driva projekt, upphandlingar, arbeta med underhållsplaner och förändrings- och förbättringsarbete är exempel på arbetsuppgifter. Du har budget- och resultatansvar för enheten och du kommer att rapportera till Regionchef för region Nord.

Kvalifikationer
Sannolikt arbetar du idag som Områdeschef/Förvaltare, eller liknande, och har en gedigen kunskap och erfarenhet av fastighetsförvaltning. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse av att generera värde i förvaltningsarbetet och att skapa en god boendemiljö för hyresgästerna. Du har tidigare erfarenhet från en ledande roll och besitter förmågan att leda och inspirera dina medarbetare mot uppsatta mål. Din utbildningsbakgrund är företrädesvis relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Tjänsten är placerad i Örebro och det förutsätts att du har körkort och tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Områdeschef tror vi att det krävs en helhetsförståelse för projektens framdrift, ur både kundens och den egna organisationens perspektiv. Du är en mycket god kommunikatör och kan leda och motivera människor med annan bakgrund än din egen. Du kan ställa krav samtidigt som du skapar entusiasm hos medarbetarna. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt driv och fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att fatta beslut och prioritera. Projekten varierar i komplexitet, med lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person är flexibel och lösningsorienterad. Vi tror också att du har förmågan att bygga förtroendeingivande relationer. Vidare är du självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Victoria Park erbjuder
Victoria Park är inte ett fastighetsbolag som alla andra! Här pratar man hellre om att förädla fastigheterna än att förvalta dem. De investerar och utvecklar beståndet kontinuerligt genom värdeskapande fastighetsförbättringar för ökat driftsnetto och socialt hållbar utveckling. Materialvalen är genomtänkta vid renoveringar – allt i syfte att skapa ett tryggare boende och att långsiktigt öka bostadsområdenas attraktionskraft. Företaget vill gärna ha en dialog med de boende och varje hyresgäst träffas åtminstone en gång per år. På så vis skapas en känsla av ägarskap och ansvar vilket ytterligare får positiva effekter kopplat till fastigheterna. Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling. Victoria Park är ett ungt bolag (grundat 2006) med stora tillväxtplaner. Vi är övertygade om att det blir en fortsatt spännande och rolig resa mot högt uppsatta framtida mål.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 14 november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 0735 27 09 05
Mer info
Kontaktperson Julia Winberg
Telefon 0735 27 09 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bli en du bli en del av ett fastighetsbolag som skapar värde för sina boende, medarbetare och för samhället? Drivs du av att utveckla och förädla fastigheter i en hållbar och långsiktig riktning? Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i
Sverige. Med ansvar för fastighetsbeståndet i Örebro söker vi nu en Områdeschef som vill vara med på vår resa!