Försteman, mekaniker & kundmottagare

Försteman, mekaniker & kundmottagare

Är du en skicklig mekaniker som brinner för reparation och service? Och erfarenhet av däckservice? Serviceinriktad och effektiv? Vill du bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi på Vianor i Örebro söker nu en ny försteman till vår verkstad, en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.

Arbetsuppgifter
 • Tillsammans med platschefen kommer du ansvara för att driva utvecklingen av vår verkstad framåt. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av kundmottagning, drift av däck- och bilservice på verkstaden, samt att du kommer ha ett övergripande ansvar över anläggningen.
 • Förutom att utveckla samarbetet med befintliga kunder ingår även nykundsbearbetning där du knyter nya affärsmässiga kontakter. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar.
 • Du får också räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad så som bilservice, reparationer, montering och skifte av sommar- och vinterhjul.
Din profil
 • Du är starkt serviceinriktad, utåtriktad och relationsskapande
 • Du är trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor
 • Du har viljan att utvecklas och att utveckla, är noggrann, självständig och har ett naturligt driv
 • Du behöver ha god överblick i stressade situationer och vara flexibel
 • Du har tidigare arbetat inom däck- och bilservicebranschen och har också försäljningserfarenhet
 • B-körkort är ett krav
På verkstaden i Örebro erbjuder vi dig
 • Ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Arbetet innebär både frihet, stort ansvar samt stora möjligheter att påverka.
 • Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank.
 • En del av vårt sammansvetsade team på verkstaden, där vi tillsammans med dig är fem medarbetare. Hos oss råder god stämning och laganda!
 • Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i din roll och tillhandahåller ett antal internutbildningar, säljtävlingar och friskvårdsbidrag.
Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till verkstadschef Thomas Söljén, 010-475 57 21, thomas.soljen@vianor.com

Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vianor.se
Sista ansökningsdag 23 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.