Redovisningsansvarig till Admit Ekonomi

Redovisningsansvarig till Admit Ekonomi

Är du en driven och självgående redovisningskonsult, med erfarenhet av byråarbete? Då har vi det perfekta arbetet för dig! Med hjälp av AxÖ Consulting söker Admit Ekonomi en redovisningsansvarig som vill jobba i en stimulerande arbetsmiljö, och som lockas av att vara en nyckelperson på Admits redovisningsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsansvarig kommer du att ha kundansvar och sköta dina uppdrag tillsammans med dina kollegor. Du kommer även att arbeta nära kontorschef med utvecklingen av Admit ekonomis redovisningsavdelning.

Som kvalificerad redovisningskonsult kan du ta hand om hela kundföretagets ekonomifunktion, både som ekonomichef och controller. Vidare arbetar du med deklarationer för ägare och bolag samt är trygg i den rådgivande rollen till de ägarledda kundföretagen.

I denna roll ingår även ett personalansvar för ett tiotal kompetenta och engagerade medarbetare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, meriterande om du är auktoriserad.

Vidare ser vi att du har arbetat flera år i en outsourcingmiljö samt att du har god kännedom om boksluts- och årsredovisningsfrågor samt kunskap inom koncernredovisning. Vi ser även att du har ett proaktivt arbetssätt och ett intresse för affärssystem.

Som person är du noggrann och du har en naturlig fallenhet för att se helheten. För att lyckas i rollen har du också känsla för affären och kan se skillnader och behov i olika branscher och företagsformer. Utöver detta har du en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Som ledare är du relationsskapande och kommunikativ, såväl internt som externt. Vidare har du en god förmåga att vara kravställande gentemot andra samtidigt som du leder genom att tydliggöra olika vägar och lösningar. Din samarbetsförmåga är god och du utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra.

Information och ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Admit Ekonomi och Stockwik

Admit Ekonomi är numera en del av Stockwik koncernen.

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper;

Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar. Lär mer HÄR

Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Idén föddes ur insikten att redovisning skall skötas av dem som är bäst på det. Grundaren Olle Nordberg och hans kompanjon hade upplevt mer eller mindre bra lösningar för sina tiotal företag. Oavsett om det var med egen personal eller externa konsulter hade ekonomifunktionerna aldrig fungerat helt smärtfritt. Resultatet blev att Admit i Sverige AB (numera Admit Ekonomi AB) bildades 1999.

Idag är vi 30 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Örebro som levererar trygghet till små och medelstora företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Vår affärsidé: Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet.

Vår vision: Vi vill uppfattas som kundens egen ekonomiavdelning och stå för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch.

Läs mer HÄR

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)