Produktionsledare underhåll till Textilia i Örebro

Produktionsledare underhåll till Textilia i Örebro

Textilia erbjuder innovativa, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Textilia står på vardagshjältarnas sida!

Nu söker vi dig som vill vara en del av Textilia och deras viktiga arbete. Med hjälp av AxÖ Consulting söker Textilia en produktionsledare underhåll som vill ta ansvaret för underhållet på Textilias högautomatiserad anläggning i Örebro.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen innebär

Som produktionsledare underhåll får du stora möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av anläggningen. Du kommer att ha fullt personalansvar för 4 medarbetare och en viktig del i ditt arbete kommer vara att bygga ett starkt välfungerande team. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en stimulerande och lärande miljö där ni optimerar verksamheten och uppnår anläggningens mål. Utöver det förebyggande och avhjälpande underhållet är du också drivande i så väl mindre som större investeringar i fabriken. Du initierar och driver också utvecklingsprojekt för att optimeraarbetssätt, kvalitet och kostnader för verksamheten. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom ägarbolaget i Danmark. Du rapporterar till enhetens platschef och blir en viktig kugge i Textilias maskineri.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten, har en ledarerfarenhet och tekniska kunskaper. Du är en engagerad och ansvarsfull person som värdesätter samverkan med dina kollegor för att skapa resultat. Du sätter personalfrågor, arbetsmiljö och ständiga förbättringar högt på agendan. Du ger din grupp ansvar, förutsättningar och befogenheter för att lyckas. Som Produktionsledare underhåll på Textilia är din målbild att uppnå en långsiktigt effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad. Du har erfarenhet och kompetens som ledare inom underhåll eller/och har relevant akademisk utbildning samt givetvis ambitioner att utvecklas tillsammans med Textilia. Erfarenhet av processutveckling och produktionsteknik är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Är du intresserad men bor på annan ort? Lugn - vi hjälper dig med relevanta och bra lägenhetstips, flyttfirmor mm. Varmt välkommen med din ansökan, eller känner du någon som skulle passa ännu bättre, tipsa dem gärna om tjänsten!

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som förutom en stabil och trygg ledare, är flexibel, nyfiken och självgående. Du älskar problemlösning och kan prestera även i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera och värdesätter ordning och reda. Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia

På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Engagemang - Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt.

Trovärdig - Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar.

Tillsammans - Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt för att möta deras önskemål. Ta en titt i produktionen HÄR

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (24 dagar kvar)