Produktionsledare till Textilia i Örebro, 2-skift

Produktionsledare till Textilia i Örebro, 2-skift

Om verksamheten

Textilia erbjuder innovativa, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Textilia står på vardagshjältarnas sida!

Nu söker vi dig som vill vara en del av Textilia och deras viktiga arbete. Med hjälp av AxÖ Consulting söker Textilia en produktionsledare, 2-skift, med fullt ansvar för ett av flöden inom produktionsverksamheten. Tjänsten är en direktrekrytering, processen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Rollen innebär

Som produktionsledare på Textilias enhet i Örebro har du fullt ansvar för ett flöde inom produktionsverksamheten och samarbetar tätt med övriga produktionsledare för att nå maximal effekt och framgång i hela processflödet.

Rollen som produktionsledare innebär också fullt ledarskap för ca 30 personer, vilket innefattar att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du har processansvar och säkerställer en effektiv produktionsprocess genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen. I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet. Du rapporterar till enhetens platschef och blir en viktig kugge i Textilias maskineri.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten, har en ledarerfarenhet och tekniska kunskaper. Du har ett coachande ledarskap och drivs av att se andra människor växa. Ödmjukhet är din approach men du har även modet att ifrågasätta invanda mönster och driva förändringar. Ditt arbetssätt är processinriktat och präglas av struktur och kvalitetstänkande. Det är meriterande om du har arbetat med förbättringsarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som förutom en stabil och trygg ledare, är flexibel, nyfiken och självgående. Du älskar problemlösning och kan prestera även i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera och värdesätter ordning och reda. Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Är du intresserad men bor på annan ort? Lugn - vi hjälper dig med relevanta och bra lägenhetstips, flyttfirmor mm. Varmt välkommen med din ansökan, eller känner du någon som skulle passa ännu bättre, tipsa dem gärna om tjänsten!

Om Textilia

På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Engagemang - Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt.

Trovärdig - Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar.

Tillsammans - Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt för att möta deras önskemål. Läs mer HÄR!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (19 dagar kvar)