VVS Bröderna Söker Ekonomichef

VVS Bröderna Söker Ekonomichef

Vi önskar att du som söker har civilekonomexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska vara drivande och engagerad, vilja ta strategiska beslut samt att ha en glöd att vidareutveckla de fyra bolagen.

Du som ekonomichef ska kunna se helheten och bistå VD:n med de verktyg som behövs för att kunna ta verksamheten framåt. Vid din sida har du en redovisningsekonom som sköter löpande bokföring samt löner.

Vi söker dig som vill ta hand om vår ekonomi och vidareutveckla våra fyra bolag. Tjänsten vi erbjuder innebär stor frihet under ansvar.

Bland dina arbetsuppgifter finner du

Kund & leverantörsreskontra

Löpande redovisning

Månads- och årsbokslut

Löner

Momsredovisning

Skatter

Leverantörsbetalningar

Strategiska uppgifter

Utvecklingsprocesser

Ekonomiska kalkyler och analyser

Agera strateg åt VD vid beslut

Leda ekonomimöten

VVS Bröderna är verksamma i Örebro län och utför VVS-service åt privatpersoner såväl som till större bolag inom byggsektorn. Vi besitter mångårig kunskap inom VVS och har en bred kundkrets där vi kan ta kunderna från idé till färdig lösning. Bolaget startades 2010 av bröderna Jonas och Mattias . Idag består bolagen av moderbolaget Sverige AB där ekonomi och administration sköts åt dotterbolagen Örebro AB, Arboga AB och Bergslagen AB.
Mer info
Kontaktperson Mattias Wingsköld
Telefon 0702601262
Email Mejla Mattias Wingsköld
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vvs-broderna.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VVS Bröderna är verksamma i Örebro län och utför allt från VVS service till privatpersoner till Större Entreprenader åt byggsektorn. Vi besitter mångårig kunskap inom VVS i bolaget med en bred kundkrets där vi kan ta kunden från idé till färdig lösning. Bolaget startades 2010 av bröderna Jonas Olsson och Mattias Wingsköld som idag består av Sverige AB som moderbolag där Ekonomi och administration sköts åt dotterbolagen Örebro AB, Arboga AB och Bergslagen AB.