Strategisk HR-ansvarig till Värmevärden i Örebro

Strategisk HR-ansvarig till Värmevärden i Örebro

Erfaren personalansvarig till Värmevärden i Örebro

Vill du arbeta i ett företag där du får möjlighet att påverka och där medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling? Värmevärden är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Låter detta intressant? Då kan du vara den HR-ansvariga vi söker för rekrytering till Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värmevärden är ett företag som värnar om sina medarbetare och ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du rapporterar till företagets VD och ansvarar för det strategiska och operativa HR- och personalarbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Strategiskt och operativt ansvara för HR som bl a innefattar; kompetensprocessen, ledarskapsutveckling, arbetsrätt, policies, lönekartläggning och försäkringar och pensioner.
  • Stöd till chefer och medarbetare i personalrelaterade frågor.
  • Utveckla och förbättra processer inom HR och personalområdet.
  • Personaladministration såsom administration kring löneutbetalning, kontakt med partner för lönehantering, fakturahantering, granska övertid och uppdatera personalhandbok m m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då Värmevärden har medarbetare och anläggningar på ett 10-tal platser i Sverige innebär tjänsten en del resor.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen inom HR eller som PA. Vi ser gärna att du arbetat några år med strategiskt och operativ personalarbete.

Du tar ett stort eget ansvar och har ett intresse att bygga upp ett nätverk inom ditt ansvarsområde. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och vill utvecklas i din yrkesroll. Vidare så är du systematisk i ditt arbetssätt och är kommunikativ, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/