Processorienterad redovisningsekonom - Värmevärden

Processorienterad redovisningsekonom - Värmevärden

Vi söker en utvecklingsorienterad ekonom som brinner för att effektivisera och förbättra processer.

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och rapportering? Har du arbetat med att effektivisera rutiner och processer på en ekonomiavdelning? Gillar du att utmana läget som råder? Då kan du vara den person som vi söker till Värmevärden i Örebro.

Du kommer till ett företag med platt organisation och korta beslutsvägar där du har möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värmevärden är ett företag som värnar om sina medarbetare och ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget. Du får ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare. Arbetet präglas av strukturerade och standardiserade arbetssätt och beslutsvägarna är korta. Värmevärden erbjuder även möjligheten för dig att via kompetensutveckling utvecklas i din roll.

Dina framtida arbetsuppgifter

På Ekonomiavdelningen finns sex medarbetare. Du kommer bland annat arbeta med:
  • Utvecklingsarbete fokuserat på att standardisera och effektivisera processer inom redovisning och rapportering.
  • Löpande redovisning och bokslutsarbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer också att vara involverad i övergripande projekt som berör hela företaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning samt flera års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete.

Vi ser gärna även att du tidigare arbetat i eller ansvarat för projekt där fokus har legat på att effektivisera och utveckla processer inom redovisning och rapportering. Du är en person som förstår vikten av att standardisera arbetet.

Du är initiativrik och strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/