Trafikservicemedarbetare till asfaltssäsongen 2019

Trafikservicemedarbetare till asfaltssäsongen 2019

Om dig:

Till asfaltssäsongen 2019 söker vi dig som vill jobba utomhus under vår, sommar och höst. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och vågar visa vad du går för. I den här tjänsten kommer det ställas stora krav på dig som person. Du behöver vara en väldigt flexibel och ansvarsfull person då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, vanligtvis mån-tors eller mån-fre men det kan även se ut på andra sätt. Du ska alltså ha möjlighet att vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Utöver tidigare nämnde egenskaper så behöver du ha en god servicekänsla där du förstår hur viktigt det är att hälsa, prata med och skapa arbetsmässiga relationer med våra kunder. Du bör även ha lätt för att arbeta med människor från olika bakgrund och ha en god förmåga att samarbeta och vara en lagspelare.
Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska.

Krav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:
  • C-körkort
  • Tillgång till egen bil
  • Tidigare erfarenhet från Arbete på väg
Arbetsuppgifter:

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten. Du kommer genom ditt goda arbete rädda liv.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt och lotschaufför, har du ett C-körkort kommer du jobba mer med att köra TMA-bil. Utöver trafikdirigering arbetar du med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet vilket innebär att du och arbetsgruppen du ingår i är ansvariga för kvalitén och säkerheten för vägarbetsområdet ni arbetar på. Ibland arbetar du på motorväg, ibland arbetar du på en liten landsväg där det knappt är någon trafik alls. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar risktäckande med säkerheten vi vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan arbete kan påbörjas så genomgår du en 4-dagars utbildning i våra utbildningslokaler där du får lära sig så mycket som möjligt om V3-principen och hur man jobbar som trafikservicemedarbetare på bästa sätt. De första utbildningarna beräknas börja i mars.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på vägjobb ger all personal den utbildning som krävs, vi tillhandahåller självklart arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt:

Ansökan sker via vår hemsida
http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/

Intervju sker på en av Vägjobbs tre depåer, Göteborg, Örebro eller Stockholm.

Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO
"Väg och banavtalet"

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform

Visstidsanställning
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 30 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se