Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!

Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.

Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla.

Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel.

Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav

Flytande svenska i både tal och skrift

B-körkort med tillgång till egen bil

Meriterande

Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg

C-körkort

Omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.

Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt.

Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik, Chaufför, Övrigt
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se