Offertberedare sökes till Vägjobb i Svergie

Offertberedare sökes till Vägjobb i Svergie

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som offertberedare kommer du ha en central roll i anbuds- och kalkylarbetet. De huvudsakliga uppgifterna består av att driva kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdig offert samt kostnads- och resursuppföljning av genomförda uppdrag.
I arbetet ingår även utredning av tekniska lösningar, beräkning av materialbehov samt omkostnader för personal, underentreprenörer och andra resurser. Du håller en löpande dialog med kunden för att undersöka dennes behov inför projektet. Du kommer även att delta i visst upprättande av TA-planer.
Meriterande om du har tidigare kunskap av gällande regelverk för trafikanordningar och bygghandlingar.

Arbetstiden är belagd under dagtid, dock kan vissa sena kvällar och tidiga morgnar förekomma då vi arbetar efter kundens och vår deadline. Även resor med övernattning kan förekomma vid platsbesök och presentationer.

OM DIG

Du som söker bör vara driven, självgående och ha god samarbetsförmåga. Kundkontakt och samarbete med kundansvarig säljare är en stor viktig del av rollen som kalkylator, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer.
Ord som beskriver dig är noggrann, strukturerad, kreativ och nyfiken. Du är lösningsinriktad och tar egna initiativ för att hitta en så bra lösning som möjligt för kunden. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter.
Har du erfarenhetav bygg och anläggningsbranschen kommer du enklare kliva in i rollen som offertberedare hos oss på Vägjobb i Sverige.

KRAV
  • Minst 3-årig gymnasiekompetens.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • God datavana
  • B körkort

MERITERANDE
  • Utbildad byggnadsingenjör
  • Arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
  • Kunskap inom bygghandlingar och gällande regelverk
  • AMA anläggning
  • Erfarenhet av kalkyleringsarbete

ÖVRIGT
Skicka en motivering till varför du är bäst lämpad för tjänsten tillsammans med CV och personligt brev till ansokan@vagjobb.se med referens: "Offertberedare Öre", eller via vår hemsida www.vagjobb.se.

Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.se

Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Individuell lönesättning.

Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställning

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se