Lageransvarig

Lageransvarig

Lageransvarig

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Är du en stresstålig och ansvarstagande person? Då har vi på Vägjobb AB rätt tjänst för dig. Just nu söker vi en lageransvarig till vår depå i Örebro. I din roll kommer du att ha ett helhetsansvar över lagret i Örebro, därför ser vi helst att du som söker har erfarenhet av lageransvar eller liknande tjänst. Vill du vara en del av ett företag som jobbar med trafiksäkerhet och som satsar mycket på utveckling? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Ansvarsområden

I din roll som lageransvarig arbetar du mycket fysiskt på "golvet" med dina medarbetare och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Du tar emot inkommande samtal till lagertelefonen och hanterar diverse beställningar och bokningar. Du har fullt ansvar för att orderflödet ska fungera på ett effektivt sätt samt hanteringen av ordermottagningen. Utöver dessa ansvarsområden arbetar du med planeringen för lagerpersonalen på ett effektivt sätt för att säkerställa leveranssäkerheten och lönsamheten. Som lageransvarig har du det yttersta fordonsansvaret för den fordonspark som befinner sig i Örebro vilket inkluderar insamling av skadeanmälan och säkerställandet av fordonsrutiner. Det är viktigt att fordonens skick alltid är god för att undvika stillestånd under säsongens gång. I rollen kommer du ha en lokal kundkontakt vid in- och utleveranser. Du kommer också bistå printern för plotter och lägga tavlor och mycket mycket mer.

Kvalifikationer

Krav:
  • Behärska svenska flytande i tal och skrift
  • God datavana
  • B-körkort
  • C-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Truckkort
  • Genomgått Arbete på väg
  • Erfarenhet av redigeringsprogram exempelvis CorelDRAW
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från lager, du har god kunskap om hur lagerarbete bedrivs och arbeta effektivt. Som person är du stresstålig, problemlösare och kan ha många bollar i luften. Du bör ha en god prioriteringsförmåga, vara flexibel då vi på Vägjobb hjälps åt. I din roll bör du kunna delegera arbetsuppgifter till lagerpersonal på ett tydligt och effektivt sätt.

Omfattning

Provanställning 6 månader med placering i Örebro med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Heltid, arbetstiderna är förlagda mellan kl.07:00-16:00.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2021-02-14, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I samband med din ansökan ber vi dig också att beställa ett registerutdrag ur belastningsregistret som du tar med dig vid eventuell intervju i ett oöppnat brev. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För information: Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se