Ekonomiassistent till ett snabbväxande företag!

Ekonomiassistent till ett snabbväxande företag!

Dina arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta med hantering av kundreskontra och leverantörsreskontra i olika utsträckning. Vi arbetar i Briljant och Visma. Till en början innebär ditt arbete att stötta dina nya kollegor som sitter på ekonomiavdelningen i dagsläget. Målet är dock att du skall bli självgående så snart som möjligt. Dina arbetsuppgifter blir följande:
  • Hantering av kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Beräkning av timmar och körjournal inför löneberäkning
  • Bokföring av kvitton
  • Kontrollering av ordrar veckovis
  • Kravbevakning och påminnelsehantering av fakturor
  • Posthantering samt kuvertering
Utöver ovanstående arbetsuppgifter tillkommer övrigt administrativt arbete som kan uppkomma i ditt vardagliga arbete. Arbetstiderna är vardagar 08:00-17:00.

Vem du är:

För att du ska trivas och utföra ett bra jobb på Vägjobb som ekonomiassistent krävs det att du är noggrann i ditt arbete och att du kan bibehålla ett högt tempo. Att ställa upp för sina kollegor är något vi ser som en naturlig del i arbetet och det förväntas att du kan vara flexibel i ditt arbete för att kunna hjälpa till där det behövs. Vi är en växande organisation och därför är det viktigt att du är självgående. Ekonomiavdelningen jobbar tätt ihop det är därför viktigt att du har ett positivt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet från arbete med ekonomi och administration sedan tidigare. Vidare är det önskvärt att du har studerat ekonomi på gymnasie- eller universitetsnivå. Du bör känna till ekonomi-arbetet och vad det innebär att arbeta som ekonomiassistent.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet från arbete inom ekonomi/administration.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av systemen Visma och Briljant
  • B-körkort
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten skall tillsättas omgående och är inledningsvis en provanställning 6 månader som övergår i en tillsvidare anställning. Tjänsten är på heltid, Tjänstgöringsort: Örebro. Vi tillämpar individuell lönesättning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt från bemanningsföretag, rekryteringsföretag eller hjälp med annonsering.
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen.
Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö.

Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se