Inriktningen är huvudsakligen
fåstycketillverkning av detaljer till kunder med högt ställda krav.

Du som
söker jobbet har erfarenhet av 3-5axlig bearbetning i fräs och/eller svarv. Vi jobbar i en modern produktionsmiljö med 3-d beredningar och CAD/CAM programmering.
Du jobbar redan idag självständigt i denna typ av produktionsmiljö men behöver nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet. Som person är du positiv och en problemlösare, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Total Innovation har sin arbetsplats i Örebro, har kollektivavtal och subventionerar gym kort.
Mer info
Kontaktperson Gun-Britt Andersson
Telefon 0706226720
Email Mejla Gun-Britt Andersson
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.totalinnovation.se
Sista ansökningsdag 13 aug (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Innovation är ett företag som specialiserat sig på högteknologisk tillverkning av mekaniska komponenter i aluminium, stål och plast. Vi arbetar med komplicerade geometrier och fina toleranser.

Vår specialitet är fixturkonstruktion för svets, mätning, bearbetning och montering.

Vår moderna maskinpark består av CNC maskiner från 3-axlig till 5-axlig fräsning och svarvning upp till 9-axlar. Styrsystemen vi arbetar med är Fanuc och Siemens. Vi arbetar uteslutande med 3-D CAM beredning till våra maskiner. Vi har även en kordinatmätmaskin och en mätarm där vi använder PC DMIS CAD ++ som programmeringsverktyg.

Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige, men vi exporterar också till bl. a Norge, USA och Holland. Bland våra mest betydelsefulla uppdragsgivare finns Saab, Atlas Copco, Ericsson, Uponor, ESAB, Husqvarna och Volvo. Vi arbetar med flertalet affärsenheter i Sverige och utomlands.