Tekniska innesäljare till vårt Thermotech Center i Örebro

Tekniska innesäljare till vårt Thermotech Center i Örebro

Vi är ett växande och innovativt företag som vill visa omtanke för såväl medarbetare, kunder som för samhälle. Våra medarbetare i Örebro söker dig som redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller du som har rätt bakgrund och vill utvecklas vidare.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med ett kundfokuserat arbete. Du kommer att vara en del av hela kedjan där arbetsuppgifterna är allt från ritning och dimensionering av våra systemlösningar till uttag av materialspecifikationer, framtagning av orderunderlag och leveransbevakning. Kundkontakterna sker via telefon, mejl och på plats.

Egenskaper
Du behöver ha förmågan att arbeta självgående och motiveras av att ge bra service. Du är engagerad i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt som gör att du kan behålla flexibiliteten även vid perioder av högre arbetsbelastning.

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas med ditt arbete hos oss bör du ha teknisk bakgrund och arbetslivserfarenhet från VVS- eller byggbranschen. Har du dessutom erfarenhet av försäljning och kundservice är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta god kunskap kring våra produkter och tjänster.

Vidare vill vi att du har god datorvana, talar flytande svenska och god engelska samt har körkort. Erfarenhet av CAD och datorbaserade administrativa program är meriterande.

Ansökan

Thermotech arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Märk din ansökan med "Teknisk innesäljare Örebro" och bifoga ditt CV.

För frågor angående tjänsten kan du vända dig till Regionchef Peter Björndahl, tel: 019-689 06 02 eller e-post: peter.bjorndahl@thermotech.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Björndahl
Telefon 019-689 06 02
Email Mejla Peter Björndahl
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.thermotech.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi jobbar med personlig direktförsäljning utan mellanhänder. Vi är en brokig skara människor som alla sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder och delar visionen "att förenkla våra kunders vardag". Våra drygt 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå, huvudkontoret i Umeå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolaget i Finland.

Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.