Termeco AB - SÄLJARE Mellersta Sverige

Termeco AB - SÄLJARE Mellersta Sverige

Termeco - vattenburen golvvärme med Gnosjöanda

Det som idag är Termeco startade i Halmstad 1992 då Universa Golvvärme AB grundades. Redan på denna tid valde man att leverera produkter direkt till VVS-are och husbyggare för att vara så effektiva som möjligt. Nuvarande ägare tog över bolaget 2010 och har sedan dag ett strävat efter att ständigt förbättra processer och service gentemot sina kunder för att tillsammans med dem växa sig större. Ett stort steg i denna strävan var flytten från Halmstad till nya hyrda lokaler i Smålandsstenar 2011 och ett ännu större steg var när dessa lokaler förvärvades 2017 och ombyggnad av kontor och lager sattes igång för att kunna jobba ännu mer effektivt och fortsätta växa.

Termeco och dess medarbetare har den fasta övertygelsen att förklaringen till tillväxten ligger i sättet att jobba med servicen gentemot sina kunder. Att ständigt förbättra processer och vara effektiva i alla lägen är det som har varit och kommer fortsatt vara nyckeln till framgång.

Nu är Termeco i ett expansionsskede och söker därför en ny SÄLJARE till att driva och utveckla försäljningen i Mellersta Sverige. Vår tanke är att du utgår från Örebro, men vi är flexibla för andra lösningar inom distriktet. Du får en nyckelroll, som innebär både ansvar, möjligheter och stor påverkan. Uppdraget innebär tät kontakt med marknaden genom nykundsbearbetning och uppföljning av förfrågningar samt affärsutveckling för att nå en etablerad position på marknaden.

Du driver på egen hand hela försäljningsprocessen från prospektering till uppföljning och avslut. Här gäller frihet under ansvar - med ett självständigt och initiativrikt arbetssätt skapar du en god arbetsstruktur för att maximera kundbesök och försäljning. Vid introduktionsskedet får du en internutbildning och coaching in i ditt arbete av kollegor med mångårig branscherfarenhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning. För att lyckas i rollen kan du självständigt driva försäljningen framåt. Har du även branschkännedom inom VVS är det en stor fördel.

Som person är du engagerad, driven och troligen en vinnarskalle. Din förmåga att skapa kundrelationer blir ett av dina viktigaste verktyg utöver ditt starka driv och din vilja att ge bästa service samt uppnå resultat. Du motiveras av utmaningar och ser möjligheter istället för hinder. Då företaget är i ett tillväxtskede blir dina idéer och ditt arbetssätt ett viktigt bidrag i företagets utveckling.

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Ta chansen att bli en del av Gnosjöandan och Termeco!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Termeco AB med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson 073-425 51 11. Sista ansökningsdagen är 20 januari. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Termeco projekterar och säljer skräddarsydda lösningar för vattenburen golvvärme. Vi jobbar alltid enligt mottot snabbt, enkelt och korrekt, vilket gör vardagen lättare för våra kunder. Vi tillhandahåller ett fullt sortiment inom vattenburen golvvärme med produkter som är såväl innovativa som beprövade. Termeco har sedan starten 1992 levererat fler än 12.000 golvvärmesystem i Sverige och Europa.