Servicetekniker till Teltek AB

Servicetekniker till Teltek AB

Vårt uppdrag

Är du en driven person som har lätt för att förstå tekniska sammanhang och lösa problem? Vi söker för Telteks räkning dig som vill arbeta som servicetekniker. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett spännande och expansivt företag med höga ambitioner. Kunderna återfinns främst inom livsmedels- och läkemedelsindustri.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker blir du en del av serviceteamet på fem personer där din primära uppgift är att arbeta med förebyggande och akut underhåll av produktionsutrustning på plats ute hos kund. Arbetet innefattar elektronik, mekanik, felsökning, driftsättning och installation. Du ansvarar själv för att planera upp arbetet och ta kontakt med kund inför besök. Kunderna återfinns i hela Sverige och till viss del övriga Europa. En del av arbetet är förlagt i produktionen, dels i att utföra funktionskontroller av utrustningen innan den installeras hos kund och dels stärka upp i produktionen vid behov.

Arbetet innebär många kontaktytor, både gentemot serviceteamet, andra kollegor samt kunder. Du blir en viktig resurs i Telteks fortsatta expansion.

Din profil

Din utbildningsbakgrund består av gymnasieutbildning, gärna med inriktning elektronik, mekanik eller fordonsel. Vi ser gärna att du även har praktisk erfarenhet av dessa. Utöver detta är det viktigt att du har ett tekniskt kunnande och ett intresse av att förstå den teknik som ligger bakom produkterna i sortimentet. Du bör också ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, eftersom kommunikation kommer att ske på båda dessa språk. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i en affärsdriven organisation med kunden i centrum.

Övrig information

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Om kundföretaget

Teltek är Sveriges ledande leverantör av kontrollutrustning för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget har 23 anställda och verksamheten omfattar allt från produktutveckling, försäljning, produktion, installation, service och support. I dagsläget säljs ungefär hälften av Telteks produktion i Sverige och hälften på export till ett tiotal olika länder. Teltek har haft en kontinuerlig utveckling och tillväxt sedan starten 1984. Teltek finns i moderna lokaler i Örebro.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Nercia
Sista ansökningsdag 14 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.