Telenor söker nu extra medarbetare till butik i Örebro!

Som butikssäljare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är intresserad, trevlig, kunnig och med glimten i ögat. Du är den man vill ha bredvid sig på en middag. Du älskar mötet med kunder och är en otroligt bra lyssnare. Du har erfarenhet av att ha arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice över telefon eller i butik. Det är ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång.

Telenor strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. Du är därför bra på att känna av signaler och avläsa kundens behov. Du vågar ta för dig och förklarar på ett inspirerande och medryckande sätt.

Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass. Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster.

Vi erbjuder dig:
  • När du börjar hos oss får du en flygande start med on-boarding i vår akademi Telenor Next, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling.
  • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Därför strävar Telenor efter mångfald bland våra anställda när det gäller exempelvis kön och nationalitet.
  • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och hälsotester
  • Goda karriärsmöjligheter
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna att vi på ett rättvist och objektivt sätt skall bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Avtalad visstid, behov av extra
Placeringsort: Örebro


Ansök: Sök tjänsten via länken nedan senast den 2018-11-20.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare André Almstedt Molar på +46766476243.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)