Serviceelektriker / Entreprenadelektriker / Telemontör

Serviceelektriker / Entreprenadelektriker / Telemontör

Vill du arbeta i ett företag som präglas av tillväxt och framtidstro?

I ett företag där du är betydelsefull och en del av en stark gemenskap?

Då hoppas vi att du vill söka dig till oss!

I takt med att orderingången ökar behöver vi förstärka vår personalgrupp både i Örebro och i Nora/Lindesberg och söker nu efter DIG, Du elektriker med erfarenhet av att arbeta självständigt, Du med stor yrkesstolthet som vill göra ett bra jobb för våra kunder och som förstår meningen av att leverera det där lilla extra som gör att kunden vill anlita oss igen.

Om tjänsten:

Vill du ansvara för en egen kund? Arbeta som resurs åt dina kollegor med kundansvar?

På entreprenad eller med service? Arbeta som ledande montör och leda andra?

Vi har alla typer av arbetsuppgifter och försöker så långt det är möjligt att anpassa uppgifterna efter personalens kompetens, erfarenhet och önskemål.

Vi arbetar i en tight organisation med snabba beslutsvägar och du kommer att få arbeta självständigt med stöttning av arbetsledare och kollegor. Hos oss hjälper vi varandra i vardagen och arbetar efter parollen frihet under ansvar.

Orderhanteringen sker i ett digitalt ordersystem i mobilen, som tillhandahålls av företaget.

Du och din bakgrund:

Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet och du har körkort.
Du är självgående, gillar att arbeta både självständigt och i grupp, är praktiskt lagd, har hög arbetsmoral och mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. En positiv inställning och hög servicekänsla värdesätts högt. Du anser att man aldrig blir fullärd utan är nyfiken på att utvecklas i din yrkesroll. Du behärskar svenska i både tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och deras hyresgäster.

Kontaktperson:

För mer information eller om du har frågor kontakta
vd Peter Staaf, 076 – 802 75 50 eller
arbetsledare Daniel Söderling, 076 – 802 75 51.

Ta chansen att utvecklas med oss!

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart möjligt. Urval sker löpande så ansök redan idag via länken nedan eller till ansokan@telectro.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.telectro.se
Sista ansökningsdag 27 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagets startades 2004 och vi har nu varit verksamma i över 14 år. Under dessa år har företaget haft en jämn och stabil tillväxt och har god likviditet. Vi sitter i nyrenoverade och välanpassade lokaler på Aspholmen i Örebro, men är verksamma i hela Örebro län och har även en filial i Nora.

Vi har idag en personalgrupp med bred kunskapsnivå och lång yrkeserfarenhet inom våra olika inriktningar, dvs. el-, tele-, data- och säkerhetsinstallationer.

Vi är anslutna till IN Installatörsföretagen (fd EIO) och följer självklart kollektivavtalet mellan IN och SEF, Svenska Elektrikerförbundet.

Företagshälsovård, återkommande kompetensutveckling och årligt friskvårdsbidrag är andra förmåner som företaget erbjuder.

Personalgruppen präglas av stark sammanhållning och vi gör ofta roliga och teambildande aktiviteter tillsammans utanför arbetet.