Tech lead, SEB i Örebro

Tech lead, SEB i Örebro

Vill du jobba inom några av SEB:s högst prioriterade områden såsom Financial Crime och Anti Money Laundering? Vi söker just nu en Tech lead till ett av våra utvecklingsteam i Örebro.

Om jobbet
Vi letar efter en kollega till SEB:s kontor i centrala Örebro där du kommer tillhöra ett team som ansvarar för utveckling och förvaltning av vår betalplattform. Systemet och teamet har en spännande resa framför sig där vi parallellt med att börja fasa ut vissa delar även ska gå mot ny teknik såsom .NET 5.0. Vi kommer också vara involverade i arbete med SEB:s nya betalplattform är det gäller återrapportering.

I rollen som Tech lead kommer du att vara en del av vårt agila team med stor fokus på utveckling. Du jobbar tillsammans med andra utvecklare, designers och arkitekter. Du har en aktiv roll i teamet och håller dig uppdaterad på nya tekniker och kan driva innovation och förändringsarbete. Du kommunicerar och samarbetar med våra intressenter och deltar i aktuella communitys.

Vi erbjuder dig:
  • Helhetsansvar för utveckling inom ett högt prioriterat område
  • Stort fokus på utveckling, ny teknik och förändringsarbete
  • Realtidssystem med hög komplexitet som är transaktionstunga
  • Ett team med erfarna kollegor som värderar samarbete och öppenhet
  • En arbetsplats där vi brinner för det vi jobbar med och värnar om varandra
Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och vårt mål är att du alltid ska ha möjligheten att fortsätta utvecklas inom din roll, både genom utmanande uppdrag och utbildning. Vi kommer fortsätta jobba med skalbarhet och prestanda för att kunna hantera stora volymer. Vi jobbar agilt enligt SAFe-ramverket. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus.

Vem är du?
Vi söker en erfaren utvecklare som är van att arbeta med en klassisk Microsoft-stack. Meriterande är om du har vana av att jobba enligt TDD och med CI/CD. Du håller dig tekniskt uppdaterad och följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna i området. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar problemlösning och tekniska utmaningar. Som person söker vi en driven, proaktiv och engagerad utvecklare som har lätt att skapa förtroende och samarbeta med andra samt har en inställning som driver kontinuerliga förbättringar. Lika viktigt som viljan och nyfikenheten på att lära mer är också strävan efter att dela med sig av sin kunskap. Du pratar engelska flytande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle tycka om det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 16 december 2020. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Simon Taylor, Talent Acquisition Specialist, på simon.taylor1@seb.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)