Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Är du en driven mekaniker som trivs
med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!


Du
kommer arbeta på vår lastbilsverkstad i Örebro men också på nån av våra mindre orter, Lindesberg eller Askersund. Tillsammans möter ni kunden och ser till att hans besök i vår verkstad blir så kort och korrekt som möjligt.

Rejmes
ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes
Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.

Hos
oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

Som mekaniker på Rejmes kommer du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att
trivas hos oss ser vi gärna att du har:
  • ett brinnande teknik-
och fordonsmekaniskt intresse
  • relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete
som fordonsmekaniker
  • datorvana
  • goda kommunikativa egenskaper
  • ett gott kundbemötande
  • körkort B (ett krav),
samt C och D är meriterande
Mer info
Kontaktperson Anders Troedsson
Telefon 019-301732
Email Mejla Anders Troedsson
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/content/volvo/volvo-trucks/dealers/sweden/tage-rejmes/sv-se/home/our-depots/orebro.html
Sista ansökningsdag 9 aug 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av
Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Örebro, Katrineholm,
Nyköping, Askersund och Lindesberg. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 350 miljoner kronor