Vi på TNG söker en ekonom för uppdrag i Örebro.

Vi på TNG söker en ekonom för uppdrag i Örebro.

På TNG eftersöker vi nu ekonomer för uppdrag i Örebro.

Vi på TNG ser ett ökat behov av ekonomer hos våra kunder inom Örebro län. Vi söker dig som har ett intresse av att gå in som konsult eller underkonsult och har några års erfarenhet av brett ekonomiarbete.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter och en bred roll inom ekonomi.

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och en marknadsmässig lön.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innefatta:
  • Upprättande av ekonomiska rapporter
  • Koncernredovisning
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara anställd av TNG och arbeta ute hos kunden under hela uppdraget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, exempelvis månadsbokslut och redovisning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du har en god analytisk förmåga och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.