Arbeta som innesäljare inom IT i Örebro!

Arbeta som innesäljare inom IT i Örebro!

För dig med ett stort intresse för IT och erfarenhet av försäljning har vi nu en tjänst som innesäljare hos vår kund i Örebro.

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du kompetens inom IT och erfarenhet av teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som konsult hos oss på TNG. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken samt att vidareutveckla relationerna i din region. Vi ser fram emot din ansökan!

Via oss får du testa på nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst utforska olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken att bli medarbetare inom vår konsultverksamhet? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare hos vår kund får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Du blir en en del av ett lönsamt tillväxtföretag med en familjär kultur.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull för oss på TNG, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Öka försäljningen inom ditt distrikt genom att identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter
  • Bearbetning av främst befintliga kunder
  • Arbeta med hela försäljningsprocessen
  • Hålla koll på marknaden, konkurrenterna och trenderna hos kunderna.
  • Administration i CRM kopplat till försäljningsaktiviteter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort IT-bolag som är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden, där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö som produktsäljare inom IT lösningar och hårdvara. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i centrala Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom IT. Du är van att arbeta i något CRM-system, Vidare ser vi att du får energi av och motiveras av problemlösning.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Ett krav för rollen är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sabiha Hasanbegovic
Telefon 0790792473
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/