Till vår kund söker vi en operativ inköpare.

Till vår kund söker vi en operativ inköpare.

Vi på TNG söker nu en operativ inköpare till vår kund i Örebro.

Vill du arbeta som inköpare på ett grossist företag som är ledande inom sin bransch?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med inköp i ett utvecklande företag med ett öppet klimat.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpare ansvarar du för att hantera hela orderkedjan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Inköp
  • Leveransbevakning
  • Reklamationshantering
  • Leverantörskontakter
  • Löpande administrativa arbetsuppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela uppdraget. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta snarast och där det finns möjligheter till anställning hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet av operativt inköp. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person är det viktigt att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta med problemlösning. Du har ett systematiskt tillvägagångssätt och förmåga att prioritera i ett högt tempo. Då du kommer att ha många kontaktpunkter både internt och externt ställer detta krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta på ett effektivt sätt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.