Strategiska inköpare till kund i Örebro

Strategiska inköpare till kund i Örebro

Vi på TNG söker strategiska inköpare till kund i Örebro

Vi ser just nu ett ökat behov av strategiska inköpare hos våra kunder i Örebro. Här får du goda möjligheter att påverka och driva företagets fortsatta arbete med strategiskt inköp inom såväl direkt som indirekt material inom industriföretag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetet som strategisk inköpare kan t.ex. innebära att vara med och driva det strategiska inköpsarbetet både i befintliga och nya affärer. Du har ett ansvar för dina leverantörer vad gäller kvalitet, leverans och kostnad.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:
  • Leverantörsansvar
  • Sluta ramavtal på inköpt material och tjänster till lägsta totalkostnad
  • Genomföra upphandlingar
  • Konkurrensutsättning av befintliga leverantörer
  • Utveckla nya leverantörsmarknader
  • Sortimentsutveckling
  • Representera inköp och bygga relationer internt och externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen variera utifrån kundens behov och skiljer sig i bredden av ansvar samt vad rollen innebär.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt gärna tidigare erfarenhet av strategiskt inköp och god kompetens av hantering av leverantörer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel. Som person är du självgående i din roll och har förmågan att driva ditt arbete framåt och ta initiativ inom ramen för ditt arbete. Du påvisar god affärsmässighet och har lätt för att skapa goda relationer med både interna som externa intressenter och leverantörer.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.