Strategisk inköpare till kund i Örebroregionen

Strategisk inköpare till kund i Örebroregionen

TNG söker en strategisk inköpare till en våra kunder i Örebro län

Har du några års erfarenhet från strategisk inköp? Trivs du i en bred roll med många kontaktytor? Bra, då kan du vara den strategiska inköparen som vi söker till en kund med egen tillverkning i Örebroregionen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen får du ett stort eget ansvar med ett nära samarbete med operativt inköp.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis innefatta:
  • Sourcing av nya material och leverantörer.
  • Att med ett långsiktigt perspektiv och nära samarbete utveckla kundens leverantörer med avseende på ledtider, garantier, pris mm.
  • Pris- och leverantörsförhandlingar samt leverantörsutvärderingar.
  • Utveckla processer, arbetssätt och rutiner
  • Att i övrigt vara behjälplig med operativt inköpsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll hos vår kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller likvärdig erfarenhet. Det är även meriterande om du arbetat inom tillverkande industri. Eftersom inköpare är en roll med många kontaktytor talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Du är systematisk i ditt arbetssätt och är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är en relationsbyggare som trivs med att skapa kontakt med människor, både internt i organisationen och med företagets externa leverantörer. Du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll som både är operativ och strategisk.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/