Redovisningsekonom till en av våra kunder i Örebro

Redovisningsekonom till en av våra kunder i Örebro

Erfaren redovisningsekonom för längre konsultuppdrag sökes till en av våra kunder i centrala Örebro

Vi söker en redovisningsekonom med erfarenhet från bokslut och löpande redovisning med start så snart som möjligt. Detta är ett längre konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En viktig roll på en större ekonomiavdelning där det finns stora möjlighet till utveckling i din yrkesroll.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Avstämningar
  • Rapportering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är en del i ett engagerat och kompetent team.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van användare av ekonomisystem och av Excel.

Som person är du drivande, ansvarsfull och noggrann och du trivs i en roll där du både får arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du är också utvecklingsorienterad och vill arbeta med att effektivisera och förbättra rutiner och processer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.