Personal / resursplanerare till logistikbranschen

Personal / resursplanerare till logistikbranschen

Har du intresse av att samordna och säkerställa personal / resurser?

Trivs du i ett arbete med mycket kontakter där du får använda din kommunikativa förmåga? Då kan du vara den personalplanerare vi nu söker för uppdrag hos ett spännande företag i länet. Uppdraget beräknas starta omgående och det finns stora möjligheter att tjänsten på sikt övergår i anställning hos kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att utveckla din kompetens och växa i en väletablerad organisation inom logistik. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som personalplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att ansvara för att samordna och säkerställa att personalresurser finns bemannade enligt planerat schema.
  • Lösa för dagen uppkomna situationer som innebär ändringar i tidigare planerade scheman.
  • Bearbeta ledighetsansökningar.
  • Hantera resebokningar.
  • Personaladministrativa uppgifter som exempelvis rapportering för rätt lön i systemet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag. Planerad start är så snart som möjligt. Uppdraget är ett hyr-först uppdrag, vilket innebär att anställningen inledningsvis är hos TNG med stora möjligheter till övergång i anställning hos kundföretaget på sikt.

Som konsult via oss arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Då arbetet innebär mycket kontakter och samverkan söker vi dig som är lyhörd, har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du är driven, flexibel och har god prioriteringsförmåga eftersom arbetet ställer krav på självständighet och ett strukturerat arbetssätt.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper om arbetsrättsliga lagar och avtal, framförallt avseende arbetstidsregler.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/