Personal- och löneadministratör till EMBA i Örebro

Personal- och löneadministratör till EMBA i Örebro

Personal- och löneadministratör till expansiva och internationella EMBA i Örebro.

Vill du bli en del av personalavdelningen på ett internationellt expansivt bolag? Är du serviceinriktad och trivs med att ta stort eget ansvar? Då kan du vara den personal- och löneadministratör som vi söker till EMBA i Örebro. I rollen kommer du ta ansvar för hela löneprocessen.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA har en stor internationell marknad och en stark tillväxt. Du erbjuds en viktig roll med många olika kontaktytor såsom chefer, medarbetare, HR och ekonomi gällande frågor kring lön, avtals-, försäkrings- och pensionsfrågor och mycket annat. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande administrativt arbete inom löneprocessen.
  • Tolkning och tillämpning av lagar och avtal.
  • Tillhandahålla rapporter och statistik
  • Hantera försäkringsärenden
  • Löpande administrativt arbete inom personalfrågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör personalavdelningen och rapporterar till personalchefen. Du kommer även att få vara delaktig i att utveckla arbetet kring löneprocessen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av löneadministration både från kollektiv- och tjänstemannasidan. Då du kommer att ha kontakter såväl inom som utanför Sverige har du goda kunskaper både i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. Du är väl insatt i metall- och tjänstemannaavtalen. Om du tidigare har arbetat i Agda och/eller med Flex reseräkningsprogram är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office paketet och van att hantera rapporter och sammanställningar.

Som person är du drivande, ansvarsfull och noggrann. Du är servicemedveten och trivs med flera varierande arbetsuppgifter och en händelserik omgivning. Vi söker dig som vill arbeta självständigt och som är van att ta stort eget ansvar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/