Operation Manager med fokus på produktion

Operation Manager med fokus på produktion

Bred roll inom produktion, kvalitet, inköp och planering till ett tillverkande företag med korta beslutsvägar.

Är du en erfaren ledare med intresse för förbättringar inom produktion? Trivs du i en roll där du har stora möjligheter att påverka och vara en viktig del i en tillväxtfas? Bra! Då kan du vara den Operation Manager vi söker för rekrytering till ett tillverkande företag med högkvalitativa produkter. Detta är en rekrytering till kund vilket innebär att din anställning är direkt på företaget.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har verksamhet både i och utanför Sverige och har ett välkänt varumärke. Företaget har en god lönsamhet och ägs av en större koncern.

Dina arbetsuppgifter

Som Operation Manager rapporterar du till VD och du har ansvar för flera funktioner men med ett stort fokus på produktion. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rollen är både strategisk och taktiskt. Till din hjälp har du ett antal kompetenta och drivna medarbetare inom respektive kompetensområde.

Värt att veta

Medarbetarna känner en stolthet och engagemang för produkterna som inom sin nisch ligger i framkant.

Våra förväntningar

Du är en trygg och stabil ledare med goda kunskaper inom produktion. Vi ser också att du arbetat med utveckla, effektivisera och förbättra tillverkningsprocesser. Det är meriterande om du även har kunskap inom produktionsplanering, inköp och kvalitet.

Som person tar du ett stort eget ansvar och är resultatinriktad. Vidare så är du prestigelös och trivs med ett nära samarbete med ditt team. Du är också en person som drivs av utveckling och har en förmåga att få med andra i förändringsprocessen.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech