Logistiker / Logistikkoordinator till Örebro

Logistiker / Logistikkoordinator till Örebro

Vi söker dig med erfarenhet eller utbildning inom transportplanering eller logistik till uppdrag i Örebro.

Har du arbetat som speditör eller planering av transporter? Då kan du vara den vi söker för ett konsultuppdrag med omgående tillsättning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En roll med många kontaktytor över hela världen.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar i ett team som ansvarar för bokning av transporter både på väg och vatten.
  • Bokning av transporter
  • Kontakt med leverantörer angående leveranser m m.
  • Kontakt med kunder angående leveranser m m
  • Administrativt arbete med dokument, order, fraktsedlar m m
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en roll med varierande arbetsuppgifter och mycket kommunikation över mail och telefon.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom logistik eller transportplanering. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och i engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du serviceorienterad, noggrann och trivs att arbeta i ett högt tempo.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech