Inköpare till kommande uppdrag i Örebroregionen

Inköpare till kommande uppdrag i Örebroregionen

Vi på TNG söker en inköpare för kommande uppdrag till kund i Örebro län.

På TNG har vi ofta nya spännande uppdrag inom inköp som snabbt blir tillsatta, nu har du dock chansen att ligga steget före. Uppdragen kan vara i form av: inköpsassistent, operativ inköpare, strategisk inköpare, bara för att nämna några.

Låter något av detta intressant? Då kan du vara den vi söker!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir uthyrd till vår kund där du får möjlighet att arbeta som inköpare i en bred roll med uppgifter inom både inköp, administration och produktionsplanering på ett framgångsrikt företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta bland annat:
  • Inköp av indirekta och direkta material
  • Leverantörskontakter
  • Stötta verksamheten i olika inköpsfrågor
  • Planering av produktion
  • Administrativa arbetsuppgifter med fakturor, leveransbevakning, leverantörsuppföljning m m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan skilja sig åt gällande längd och omfattning. Vi söker därför dig som både vill jobba heltid och dig som vill jobba deltid. Som Inköpare kommer du själv eller med andra vara en objektiv part i verksamheten. Det är alltid meriterande med ytterligare språkkunskaper.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom inköp, produktionsplanering eller liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har erfarenhet av arbete i något affärssystem.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är flexibel och systematisk i ditt arbetssätt samt är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Deltid
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.