Gruppchef inom lager och logistik till Örebro

Gruppchef inom lager och logistik till Örebro

Chef till ett modernt lager i Örebro

Vill du ansvara för en del av ett större lager och säkerställa att överenskomna leveranstider och kvalitetsmål uppnås? Är du tillgänglig inom kort? Bra! Då är du välkommen med din ansökan till tjänsten som lageransvarig redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Arbetsleda teamledare och kundservice för att leverera uppsatta mål
  • Planera och följa upp verksamheten
  • Budget- och arbetsmiljöansvar inom ditt område
  • Arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten
  • Ansvara för att driva utvecklingen inom ditt område
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och med stora möjligheter till anställning hos vår kund. Tjänsten är förlag till dagtid och är en heltidstjänst.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från arbetsledande roll inom lager och/eller logistik. Du har goda ledaregenskaper och är en tydlig kommunikativ ledare.

Som person trivs du med att ta en ledande roll och är duktig på att motivera och samordna. Du har en god analytisk förmåga och ett systematiskt arbetssätt. Vidare är du resultatorienterad, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech