Extrajobb: Digital säljkoordinator till TNG Örebro

Extrajobb: Digital säljkoordinator till TNG Örebro

Som digital säljkoordinator hos oss på TNG i Örebro får du ett schysst extrajobb inom digital marknadsföring och försäljning.

Inga fler kalla samtal som säljare! Istället erbjuder vi dig ett säljjobb inom Digital Sales Marketing på deltid (16 h/v) med fokus på supernischade e-postutskick och prospektering, för att bygga en bredare kundbas till TNG och dotterbolaget Ada Digital.

Här får du ett kul extrajobb inom digital försäljning och marknadsföring som innehåller allt från detektivarbete och CRM-system till enklare programmering och copywriting.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som digital säljkoordinator hos oss på TNG erbjuds du ett jobb att trivas på hos ett starkt varumärke som lever efter sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar. Du får även:
 • En långsiktig timanställning med kollektivavtal i ryggen.
 • Ett utvecklande extrajobb där du får lära dig spännande programvaror inom Martech och modernt prospekteringsarbete, liksom Marketing Automations.
 • Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar. Allt från digital kundbearbetning till AI.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Segmentera våra kunder i nischade målgrupper och bearbeta via e-post utifrån regionala önskemål.
 • Skriva säljande mail till utvalda segment av kunder och prospects.
 • Fylla på CRM-system med nya kontakter via digitala prospekteringsverktyg.
 • Bygga automatiserade flöden med riktat innehåll till de olika målgrupperna.
 • Kvalitetssäkra kontakter innan överlämning till kundansvarig.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi vill vara ärliga: detta är inte ett supersocialt säljjobb. I din roll kommer du mestadels sitta framför datorn och söka rätt på kontaktuppgifter eller fila på texten till ett säljande mail.

Med det sagt blir du självklart en del av gemenskapen på TNG generellt och kontoret i Örebro i synnerhet. Du har ett viktigt jobb där din logik och kreativitet verkligen kan komma till användning. Liksom ditt intresse för digitala verktyg och marknadsanalys.

Vi söker dig som vill och kan jobba 16 timmar varje vecka. Därför vill vi att du har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 %.

VEM ÄR DU?

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste - våra verktyg och metoder lär vi dig på plats. Men redan idag bör du:
 • Ha intresse för eller erfarenhet från försäljning, mötesbokning eller digital marknadskommunikation.
 • Förståelse och kunskap kring hur svenska företags organisationsstruktur ser ut.
 • Förstå hur B2B-försäljning och kundupplevelse fungerar.
 • Kunna uttrycka dig professionellt på svenska.
Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:
 • Lättlärd - du lär dig snabbt nya system och sätter dig in i nya branscher, yrkesområden och säljpitchar på kort tid.
 • Effektiv - du får saker gjorda och ser till att dina uppgifter slutförs på uppsatt arbetstid.
 • Självständig - där du tar ansvar för att skaffa dig den information du behöver och prioriterar dina uppgifter, liksom lär av misstag.
 • Logisk - för dig är det enkelt att sätta regler i system och förutspå vad som ska ske i nästa steg.
 • Noggrann - där du dokumenterar framsteg, sparar ner viktig information och säkerställer att andra kan se resultatet av ditt arbete.
INTRESSERAD?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och träffa intervjuroboten Tengai. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Under anställningsintervjun ställer Tengai samma kompetensbaserade frågor till alla sökande samtidigt som hon nickar och ler, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ger hon en opartiskt och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sen kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi mer om när det är dags för din intervju!.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Vendela Ekstrand Hamrén
Telefon 079-0984730
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/