Ekonomiansvarig/Ekonomichef för interimsuppdrag

Ekonomiansvarig/Ekonomichef för interimsuppdrag

Ekonomichef med gedigna redovisningskunskaper sökes till interimsuppdrag i Örebro

Just nu ser vi ett ökat behov av ekonomiansvariga till våra kunder i Örebro. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och som har intresse av att gå in som konsult eller underkonsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utmanande och självständigt arbete där du blir en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete inom ekonomi. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter kan t.ex. innebära:
  • Övergripande ansvar för redovisning
  • Likviditetshantering
  • Månads- och årsbokslut
  • Upprättande av ekonomiska rapporter
  • Presentationer för ledning/styrelse
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara anställd av TNG och arbeta ute hos kund under hela uppdraget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du har en god analytisk förmåga och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och tillsammans med andra

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Malin Ingvarsson
Telefon 0704-913716
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.