Ekonom / Redovisningsekonom i Örebro

Ekonom / Redovisningsekonom i Örebro

Söker du ledigt jobb inom ekonomi och vill arbeta som ekonom i Örebro? Läs mer och ansök idag!

TNG söker ekonomer med olika erfarenheter för kommande uppdrag hos våra kundföretag i Örebro. Behovet hos våra kunder ser ofta olika ut mellan olika uppdrag, och vi vill därför komma i kontakt med dig som antigen är nyexaminerad ekonom, eller med dig som har många års erfarenhet av praktiskt arbete som exempelvis ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du att arbeta i en självständig och problemlösande roll samt analysera och utvärderar ekonomiska resultat så kommer du trivas som ekonom och konsult hos någon av våra kunder. TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktiva företag, både lokalt verksamma och internationella, i många spännande branscher där du som ekonomiansvarig ställs för utvecklande utmaningar inom ekonomi och administration.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:
  • Löpande bokföring
  • Hantering av leverantörsreskontra och leverantörsbetalningar
  • Inbetalningar och utbetalningar
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Krav- och inkassohantering
  • Påminnelsehantering
  • Driva effektiviseringsarbete för processer inom ekonomi
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonom har du en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder. Genom din skicklighet med siffror avlastar du ofta övriga ekonomer i frågor om företagets ekonomi och tillkommande administration. På sikt och vid eget intresse kan ytterligare ansvar och arbetsuppgifter tillkomma.

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig om vi hittar ett passande uppdrag utifrån din profil!

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonom söker vi dig som har erfarenhet av tidigare ekonomirelaterat arbete, alternativt har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har kompetens inom åtminstone ett par av de beskrivna arbetsuppgifterna. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Engelskakunskaper är också viktigt i de fall våra kunder har engelska som koncernspråk. Vi ser även att du är van vid Excel och ekonomisystem.

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sabiha Hasanbegovic
Telefon 0790792473
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/