Administratör i Örebro län

Administratör i Örebro län

Vi på TNG söker nu administratörer till framtida uppdrag till våra kunder i Örebro län

Vi på TNG ser ett ökat behov av administratörer till våra kunder i Örebro. Uppdragen varierar utifrån kundens önskemål men kan komma att röra sig om heltid respektive deltid samt om rekrytering respektive bemanning. Är du student eller har en annan sysselsättning och letar ett arbete vid sidan om så är detta tjänsten för dig.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innefatta:
  • Registrering av kontrakt
  • Arkivering och dokumentation
  • Fakturering
  • Andra administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och arbetar sedan som konsult hos någon av våra kunder. Längden och omfattningen på uppdraget varierar utifrån kundens framtida önskemål.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo och att ge service till kunder samt kollegor internt. Du trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Det är även meriterande om du har god vana i datorsystem samt behärskar engelska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Lindfors
Telefon 0707968552
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.