Nu söker vi fler Produktionsledare till Tida Byggpartner!

Nu söker vi fler Produktionsledare till Tida Byggpartner!

Har du förmåga att engagera och motivera personer i arbetssammanhang? Vågar du tänka stort i hur man kan realisera nya och kreativa idéer i en byggprocess?

Känns det som att du kan svara ja på dessa frågor finns det stora möjligheter att du är vår nästa medarbetare!

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av byggledning och som har arbetat i arbetsledande befattning med ansvar för hela eller delar av byggproduktionen. Du är en person som är strukturerad och ordningsam med en naturlig integritet. Du trivs bäst när arbetsuppgiften är tydlig och när du har kontroll över dina ansvarsområden.

Ditt ledarskap präglas av engagemang och ett förtroendeingivande förhållningssätt. Du trivs när du skapar förutsättningar för andra och dig själv att lyckas samt när du ser att dina medarbetare och kollegor utvecklas.

Du kommer ansvara för att driva produktionen i ditt projekt. Din koordinerande förmåga kommer väl till pass i detta sammanhang då du gillar att ta beslut och att leda och fördela arbete.

Vi hoppas att ditt bidrag till Tida blir ditt ledarskap och brinnande intresse för byggproduktion!

Vilka är vi?
Tida består idag av 12 konsulter inom bygg- och anläggningsbranschen som projektleder större byggprojekt åt våra kunder. Vi befinner oss i en mycket positiv fas med flera nya projekt på ingång och söker därför dig som vill arbeta i ett företag med högt i tak där du alltid kommer mötas med respekt för dina idéer och synpunkter.

Hos oss kommer du omges av kompetenta medarbetare som vill stötta och hjälpa dig i ditt arbete. Vi är alla engagerade, driftiga och tycker om att ha roligt på jobbet och på fritiden. Vi planerar löpande in roliga aktiviteter utanför jobbet för att bygga gemenskap och positiv anda tillsammans. Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta en person som har rätt inställning och driv för att komplettera vår organisation.

Vi vill ge dig en spännande jobbresa med individuell utvecklingsplan och möjlighet till fördjupning och vidareutveckling inom områden som intresserar dig lite extra. Vi kommer erbjuda dig vidareutbildningar som sedan realiseras och integreras i våra byggprojekt och i ditt dagliga arbete.

För närvarande hittar du oss i Örebro men planen för de kommande åren är att etablera oss på en större marknad med närvaro i fler städer.

Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Omfattningen är heltid, dagtid med månadslön enlig överenskommelse.

Vår vision är att vara lite annorlunda, lite bättre så den slutliga frågan vi kommer ställa oss innan vi rekryterar dig är om du gör oss lite annorlunda, lite bättre? Vad tror du?

Vad händer nu?
Vi planerar att rekrytera löpande för denna tjänst så vår förhoppning är att du inte väntar med att skicka in din ansökan då tillsättning sker så snart vi hittat rätt person.

Sista ansökningsdatum är 28/2 2021.

Besök oss gärna på tidabyggpartner.se för mer information om oss och företaget.

För frågor eller för att söka denna tjänst, skicka din ansökan till magnus.nilsson@tidabyggpartner.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tidabyggpartner.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (33 dagar kvar)