Produktionsplanerare för omväxlande uppdrag

Produktionsplanerare för omväxlande uppdrag

En spännande roll för dig som är systematisk, resultatorienterad och som vill ansvara för företagets produktionsplanering.

Nu har vi en roll för dig som vill arbeta med ett brett utbud av produkter, i en platt organisation med stort eget ansvar. Till en spännande kund i Örebro söker vi en logistiker som ska ansvara för produktionsplaneringen både på kort och lång sikt med start omgående. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos kunden får du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och stor påverkansmöjlighet. Du kommer att arbeta i en omväxlande roll med stort eget ansvar. I rollen samverkar du tätt tillsammans med bland annat produktionsledning, inköp och försäljning. Du utvecklar och driver företagets planeringsfunktion mot nya nivåer.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som produktionsplanerare ansvarar du för både kortsiktiga till mer långsiktiga strategiska uppgifter gällande produktionsförsörjningen av kundens olika produkter.

Du kommer bland annat att:
  • Ansvara för produktionsplaneringen
  • Ansvara för transporter och leveranser
  • Ansvara för varulagret
  • Nära samarbete med bland annat säljavdelningen och produktionen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att aktivt arbeta med att förbättra och utveckla planeringsprocessen i företaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och gärna med några års erfarenhet av liknande uppgifter. Sannolikt har du tidigare erfarenhet från något affärssystem och goda kunskaper inom Excel.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som kunder utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du systematisk och har en förmåga att se både helhet och detalj. Du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Vidare agerar du på eget initiativ och får saker att hända samtidigt som du har kunden i fokus och ett servicetänk.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/