Teknisk förvaltare till Swedol/TOOLS

Teknisk förvaltare till Swedol/TOOLS

En utvecklande och utmanande roll för dig som vill vara med och bygga upp Swedol/TOOLS fastighetsavdelning!

Trivs du med ett strategiskt arbete där du hanterar många parallella arbetsuppgifter samtidigt? Har du tidigare erfarenhet av teknisk förvaltning av fastigheter? Bra! Nu har vi en intressant roll som teknisk förvaltare för Swedol/TOOLS nordiska verksamhet, som innefattar bl a butiker, lager och kontor i Sverige, Norge och Finland. Hos oss får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets fastighetsavdelning. Du rapporterar direkt till företagets fastighets- och säkerhetschef.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet. Kvalitet och Miljö är högt prioriterat inom koncernen, och att hitta klimat- och energismarta lösningar för våra fastigheter är ett fokusområde. Du ansvarar för avtal knutna till fastigheterna och verksamheterna i fastigheterna. Viss projektledning ingår i projekt knutna till fastigheterna. Du ansvarar också för att bistå avtalsförvaltarna med tekniska frågor i avtalsförhandlingar.

Du ansvarar för att följa upp och slutföra alla akuta och planerade projekt som du arbetar med.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Att planera och genomföra löpande underhåll av fastigheterna
  • Att arbeta med fastighetsbudget, prognos och uppföljning
  • Myndighetsbesiktningar
  • Planera och genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
  • Löpande driftuppföljning, driftrapporter samt energiuppföljning
  • Upphandling och uppföljning av förvaltningstjänster, serviceavtal och entreprenader
  • Förvaltning av avtal knutna till fastigheten och dess verksamhet
Rollen innebär också

Placeringsort är Örebro och tjänsteresor inom Sverige, Norge och Finland kommer att förekomma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet som teknisk förvaltare, projektledare eller i en liknande roll. Vidare har du erfarenhet av tekniska installationer och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk.

Som person är du van att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar och är även en lagspelare. Du har förmågan att hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt och kan kommunicera tydligt, enkelt och situationsanpassat. Du är engagerad, strukturerad och noggrann samt anpassar ditt arbetssätt för att uppnå goda slutresultat.

Du är en van användare av IT-system och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech