Logistikchef till Swedol/TOOLS Sverige

Logistikchef till Swedol/TOOLS Sverige

En utvecklande och utmanande roll för dig som vill ansvara för Swedol/TOOLS svenska logistikorganisation!

Har du tidigare erfarenhet av att leda chefer att nå uppsatta mål? Får du saker att hända och har erfarenhet av att överföra en vision till en fungerande strategi? Bra! Nu har vi en intressant roll som logistikchef för Swedol/TOOLS Sverige som även innefattar platsansvaret för det nya affärsområdets största logistikenhet, då nuvarande chef blir ansvarig för den nordiska logistikverksamheten. Hos oss får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks. Totalt ansvarar du för tre logistikenheter och fler än 200 medarbetare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets svenska logistikorganisation, samtidigt som du bidrar med din kompetens i företagets nordiska logistikledningsgrupp.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som logistikchef Sverige kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för den strategiska samt operativa utvecklingen av vår logistikfunktion i Sverige samt förbättringar av nya och befintliga arbetssätt. Du kommer proaktivt utarbeta strategier för logistikfunktionen tillsammans med logistikledningsgruppen i affärsområdet samt genomföra och administrera beslutade åtgärder för en framgångsrik verksamhets- samt affärsplan.

Rollen innebär också

En del av arbetet kommer vara att upprätta och säkerställa måluppfyllelser i beslutade huvud-KPI:er. Som logistikchef för Sverige så ingår ett övergripande driftansvar för samtliga lager/logistikcenter i Sverige som är placerade i Alingsås, Hisings Backa samt Örebro. I denna roll ingår även att vara platsansvarig för logistikcenter i Örebro gällande drift-, underhåll samt installerad utrustning

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet av att ansvara för en större logistik- och eller producerande verksamhet. Du har ett intresse för människor och ledarskap och tror på hållbara resultat. Sannolikt har du erfarenhet som chef över chef och är van att bedriva ett strategiskt och långsiktigt arbete. Kunskaper inom Lean är meriterande.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är konceptuell, målinriktad och har lätt för att förstå affären. Vidare samarbetar du effektivt med andra, är duktig på att skapa en tydlig riktningskänsla och motiverar och samordnar andra så de har fokus på målen. Du är modig och vågar utmana samtidigt som du är en relationsbyggare som har lätt för att arbeta tvärfunktionellt.

Du är en van användare av IT-system och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Intervjuer sker först med start vecka 33. Sista ansökningsdag är den 14/8. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sabiha Hasanbegovic
Telefon 0790792473
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech