Driftchef till Swedol/TOOLS

Driftchef till Swedol/TOOLS

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol/TOOLS i Örebro.

Är du självgående, resultatinriktad och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla dina medarbetare? Vill du arbeta i ett expansivt företag med sunda värderingar? Bra! Vi söker nu en driftchef för företagets plock och delar av pack på centrallagret i Örebro. Hos Swedol/TOOLS får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets centrallager. Du rapporterar direkt till företagets svenska logistikchef och ingår i dennes ledningsgrupp.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du säkerställer att rätt varor levereras till interna och externa kunder tillförlitligt och kostnadseffektivt vid överenskommen tidpunkt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

Rollen innebär också
  • Har personalansvar för samtliga anställda inom ansvarsområdet, inklusive rekrytering, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktioner
  • Leder det dagliga arbetet inklusive daglig styrning, löpande dialog samt säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens och att ditt område är rätt bemannat
  • Ansvarar för att aktiviteter sätts in vid akuta driftsfrågor samt att det löpande underhållet följer plan vad gäller installerade utrustningar och inventarier inom ditt område
  • Ansvarar för årlig budget inom ditt område
  • Ansvarar för att nyckeltal upprättas samt följs upp
  • Ledningsgruppsarbete
VEM ÄR DU?

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en tillverkande eller producerande verksamhet ser vi det som meriterande.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, betraktande och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är genomtänkt och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra.

Du har god IT-vana och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech