HR-generalist till Swedol, Örebro

HR-generalist till Swedol, Örebro

Motiveras du av att ha möjligheten att påverka och arbeta på en plats där ingen dörr är stängd? Ser du dig själv som proffsig, driven och med ett stort hjärta? Då har du hittat rätt.

Hos oss på Swedol är våra kunder proffs, som lever på sin kunskap och sin tid. De är beroende av att få proffsiga råd och lösningar av oss - sitt team. Därför erbjuder vi flera specialistområden och flera varumärken under samma tak. Vi är proffsiga och trevliga, vi förenklar deras vardag och försöker alltid hitta de bästa lösningarna. Tillsammans är vi multispecialisten Swedol.

Vad ska du göra?
Swedol är inne i en spännande och expansiv fas. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och samtidigt arbeta brett med HR. Du kommer att få en central roll när det gäller HR-frågorna eftersom du dels självständigt driver det operativa HR-arbetet på lagret i Örebro, och dels genom att du bistår hela Swedols koncern med administrativ support, personalstatistik, systemsupport och hanteringen av e-learningsystem. Du kommer också vara vår första support i linjen vilket innebär att du hanterar vår gemensamma HR-mail, som du vid behov skickar vidare till rätt HR-instans.

Du kommer organisatoriskt att tillhöra ett HR-team som sitter i Stockholm och du rapporterar till HR-chefen där. Därför kommer det ingå några resor i månaden till kontoret i Stockholm & även ibland till Göteborg.

Vem är du?
  • 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete.
  • God erfarenhet från att ha arbetat med/utvecklat olika personalsystem gärna; e-learningsystem, och det är meriterande om du arbetat med personalstatistik.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med och tolkat kollektivavtal (gärna inom skiftarbete).
Vidare som person är det viktigt att du är prestigelös, positiv och lösningsorienterad och villig att ”hugga in” där det behövs. Om du är skicklig på att bygga relationer och kommunicera i ditt arbete så kommer du att lyckas väl i denna roll.

Vilka är vi?
Swedol är en del av Swedolkoncernen och den professionella användarens multispecialist. Vi har en webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Våra kunder finns huvudsakligen inom områden som Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig förvaltning. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3,2 miljarder kronor år 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Nörgaard på: hanna.norgaard@wise.se eller Paul Sredojevic, på: Paul.Sredojevic@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30-november-19.

Vi hörs!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (16 dagar kvar)