Platschef - för dig som vill säkra trafikmiljöer

Platschef - för dig som vill säkra trafikmiljöer

Svevia är en ledande aktör inom trafikanordningar. Vi står starkt rustade för att expandera i Örebro och väntar just nu bara på att du ska söka tjänsten som Platschef. Vi är inne i en spännande fas där vi vill ta nästa steg i att stärka vår position inom marknadsområdet. För att lyckas söker vi dig som engagerat och affärsmässigt vill leda vår TA-affär vidare in i Örebros län. Vår affär är en viktig pusselbit i satsningen mot säkra arbetsplatser och en trygg trafikmiljö - vi brinner för säkerhet på väg!

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om ditt uppdrag som platschef
Den här rollen beskriver vi som både varierande, utvecklande och utmanande. Du kommer äga ansvaret att starta upp TA-affären från grunden i Örebro. I det ingår att strategiskt ta taktpinnen för att utöka vår närvaro i länet genom aktivt arbete med marknadsbevakning och kundvård. Utöver det så kommer du rekrytera personal och operativt sköta logistiken och koordinera leveransen ut mot kund. Som stöd finns givetvis kompetenta och engagerade kollegor från staben och i regionen. Över tid kommer dina dagliga arbetsuppgifter som platschef vara att planera, driva, följa upp och utveckla dina projekt. I det ingår givetvis ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö-, och kvalitetsfrågor. Du ska vara den kommunikativa ledaren som har daglig kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer och som får samarbeten att generera lönsamma affärer och effektiva team. För oss är du som platschef en nyckelperson som också sätter grunden för och lever upp till Svevias värderingar; Samarbete, Engagemang och Ansvar.

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Örebro. Du ingår i Svevias TA- nätverk, ledningsgrupp och rapporterar direkt till Arbetschef Tomas Johansson. På Svevia tillämpas individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett sinne för affärer och känsla för hur man attraherar kunder att köpa tjänster och utveckla affären tillsammans med oss. Det i kombination med ledaregenskaper som kan lyfta, engagera och skapa stolta medarbetare tror vi är nyckeln till framgång. Vår utgångspunkt är att du har erfarenhet av branschen, kan TA-affären och har dokumenterat chefsansvar. Som person strävar du alltid efter goda relationer med såväl medarbetare, underentreprenörer och våra kunder. Du är en rådgivande part ut mot kund, specialist inom ditt område och expert på att bygga och ombesörja viktiga nätverk externt såväl som internt i bolaget. Utöver det så ska du ha förmågan och motiveras av att växla operativt arbete med strategisk, variationer i tjänsten är något vi vill att du ska trivas med och uppskatta.

Vi söker dig som blir taggad på den här annonsen, som är intresserad av nya utmaningar och har en stark vilja att utveckla affären tillsammans med oss. Som ser att den här tjänsten skulle vara ett naturligt steg att ta och att du inte nöjer dig med att vara näst bäst. Helt enkelt ta vår TA-verksamhet till nya höjder!

Varför Svevia?
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Tomas Johansson på telefonnummer 08-764 23 66 alternativt HR-Partner Ebba Antin 08-764 23 22. Skicka in din ansökan senast den 15nov 2020. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Kontaktperson Tomas Johansson
Telefon 08-764 23 66
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (26 dagar kvar)