Mark- och anläggningsarbetare till Svevia i Örebro

Mark- och anläggningsarbetare till Svevia i Örebro

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi Anläggningsarbetare till division Industri och vår anläggnings- och utläggningsverksamhet i Örebro. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg -
med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Anläggningsarbetare
Det går bra för oss på marknaden i Örebro och målsättningen är att fortsätta växa lönsamt. Vi har flera projekt igång och flertalet på väg in, därför utökar vi nu vår organisation med fler engagerade anläggningsarbetare.

Som anläggningsarbetare hos oss arbetar du med olika former av anläggningsarbeten såsom platt- och stensättning, VA-arbeten, grundläggning samt byggnation av vägar. Arbetsuppgifterna är varierade och ger möjlighet till utveckling inom yrket. Våra projekt varierar både i storlek och tid, några projekt löper under några dagar medan vissa pågår under längre perioder.

Som anläggningsarbetare arbetar du i par eller i mindre arbetsgrupper. Du har daglig kontakt med vår arbetsledare som samordnar projekten och visar på hur arbetena ska utföras. Du rapporterar till Platschef Mark som har gedigen erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen.

Vår anläggningsverksamhet pågår året runt. Arbetena utförs i huvudsak i Örebro med omnejd. Vi har en etableringen på Pilängen i Örebro. Arbetstiderna är i huvudsak måndag - torsdag 06.30-16.00 och fredag 06.30-13.00, men i samband med vissa projekt kan tiderna förändras.

Vem är du?
  • Vi söker dig som är utbildad inom bygg- och anläggning. I denna rekrytering välkomnar vi ansökningar både från dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom branschen men även dig som är nyutbildad och vill komma ut i arbete.
  • Viss datorvana är meriterande
  • B-körkort är ett krav då vi ofta befinner oss ute på väg
  • BE-körkort är meriterande
Vi är ett sammansvetsat gäng som trivs tillsammans. Vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter. För att lyckas hos oss behöver du vara lösningsorienterad, ha förmåga att ta egna initiativ och att beslut. En annan viktig förmåga är att samarbeta med kollegor och upprätta goda relationer till våra kunder.

Du har kundens önskemål i fokus och arbetar metodiskt för att vår produkt ska hålla hög och jämn kvalité. Du gillar helt enkelt att leverera resultat i världsklass!

På Svevia är säkerheten högt prioriterad. Vi ska ha branschens säkraste arbetsplatser och tryggaste trafikmiljöer. Det innebär att du behöver följa de lagstadgade krav, regler och säkerhetsföreskrifter som följer med rollen. Därtill kommer du i tid och håller det du lovar.

På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning för yrkesarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder friskvårdsbidrag med 5000kr per år. Vi berättar gärna mer om detta vid en intervju.

En del av något större
Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra yrkesskickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position.

Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Platschef Christian Andersson (semester vecka 30-31) på telefonnummer 070-2217655. Vi kommer gå igenom ansökningar löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 21 augusti.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren