Trainee – utvecklas som ingenjör hos Suzuki Garphyttan!

Trainee – utvecklas som ingenjör hos Suzuki Garphyttan!

Vi söker dig som vill vara med och skapa en bättre morgondag!

Inför en fjärde omgång av Suzuki Garphyttans traineeprogram erbjuds du en fantastisk möjlighet att starta nästa steg i ditt professionella liv i en internationell miljö hos ett globalt marknadsledande företag.

Välkommen till ett år där du inleder din karriär med att fördjupa din industriella kompetens ur flera aspekter och samtidigt utveckla såväl ditt sociala som yrkesmässiga nätverk. Framför dig ligger erfarenheter som lägger grunden för din fortsatta utveckling hos Suzuki Garphyttan!

Programmet drar igång i september 2019 - så först en härlig sommar och sen kör vi!

Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia men du anställs hos Suzuki Garphyttan på en visstidsanställning på 12 månader som kan övergå i en tillsvidareanställning efter traineeperioden.

Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev där du presenterar dig själv närmare!

Om tjänsten

Via traineeprogrammet vill Suzuki Garphyttan ge dig ett helhetsperspektiv på företaget och en inblick i dess olika avdelningar och utmaningar. Vi letar efter ambitiösa ingenjörer som vill vara med och driva företagets utveckling framåt, där målsättningen efter programmets slut är att du fortsätter din karriär inom bolaget.

Hoppas att du vill vara med och driva förändringen framåt!

Programmet delas upp i olika perioder där du lär känna verksamheten från olika perspektiv. Genom en övergripande förståelse för företaget ges du goda förutsättningar att aktivt kunna bidra till Suzuki Garphyttans utveckling. Som trainee har du möjlighet att påverka upplägget utifrån ditt eget intresse och önskemål men till stor del är fokus på produktionen. Du kommer driva eller delta i ett antal projekt inom t ex kvalitets- och processutveckling. Du kommer också att arbeta med styrplaner och FMEA samt arbeta med reklamationsprocessen.

Suzuki Garphyttan ingår i en global koncern med huvudsäte i Japan. Produktionsenheter finns i England, USA, Mexiko och Kina samt säljkontor i Tyskland. För att ge dig en bra inblick i den internationella miljön avslutas din traineeperiod med en utlandspraktik där du bekantar dig med Suzuki ur ett globalt perspektiv.

Du kommer under traineeperioden att ha en mentor som stöttar och hjälper dig både i din yrkesmässiga såväl som personliga utveckling - allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas till en nyckelspelare i att driva förändring som för Suzuki Garphyttan framåt!

Vem är du?

Till traineeplatserna söker vi två drivna ingenjörer med en examen uttagen 2018 eller 2019.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen - gärna med fokus på metallurgi, material, automation eller industriell ekonomi. Då vi arbetar med Lean tror vi att det är bra om du känner dig förtrogen med principer och verktyg kopplat till det. Om du har tidigare erfarenhet av arbete i tillverkande industri är också det positivt.

Du är en ambitiös person, van att arbeta med högt resultatfokus, som gärna tar ansvar för att driva en fråga framåt. Genom ett engagerat sätt och en god förmåga att bygga relationer får du lätt med dig andra för att gemensamt uppnå bästa möjliga resultat.

Du är snabbtänkt och orädd att prova nya vägar, vilket gör dig bekväm i en föränderlig miljö med skiftande förutsättningar. Du är flexibel i din problemlösning och tar ansvar för resultatet. Att ha ett gott grepp om helheten är viktigt för dig och företagets övergripande mål styr dina beslut.

Din nyfikenhet ger dig ett brett intresseområde och en vilja att hela tiden lära dig mer. För att göra det är du lyhörd och öppen för andras synpunkter samtidigt som du gärna delar med dig av dina egna. Du har en god förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt men trivs i en roll där du skapar engagemang och motivation även hos andra.

Du beskrivs som en utåtriktad person som med självförtroende tar dig an nya utmaningar. Därtill är du kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att agera och samarbeta.

Vi vill att du behärskar både engelska och svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Suzuki Garphyttan är ett globalt företag som är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd. Våra produkter används i flera av världens mest kända bilmärken. Vi har produktionsenheter i Sverige, Kina, USA, England, Mexiko samt ett försäljningskontor i Tyskland. Koncernens huvudkontor finns i Garphyttan medan våra ägare har sitt huvudsäte i Japan. Suzuki Garphyttan Lean System (SGLS) är vårt ledningssystem som stödjer oss i det dagliga arbetet.

Läs mer på www.suzuki-garphyttan.com
Mer info
Kontaktperson Jenny Berg
Telefon 019-766 37 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (16 dagar kvar)