Centrallagermedarbetare

Centrallagermedarbetare

Trivs du i ett fysiskt arbete där du får samarbeta tillsammans med andra klart-jag-kan-kollegor? Är du en jag-kan-organisera-vad-som-helst-person med koll på läget? Vi behöver stärka vårt team med grymma medarbetare med och utan truckkort!

Ditt arbete

I ditt arbete kommer du att hantera material för säljregion Mellan och Norr. Lagret är i huvudsak indelat i avdelningarna godsmottagning, smågods, volymgods, långgods och kabelhantering. I denna tjänst kommer du att arbeta växelvis med truckkörning och arbete i vår plockavdelning.

Våra arbetstider är främst förlagda måndag till torsdag 11-19:30 och fredagar 10.15-18.45. Tillträde sker efter överenskommelse då vi kommer anställa löpande. Tjänsternas omfattning och längd kommer variera och vi söker medarbetare både för timanställning och heltid.

Tomas Dunder är en av Solars duktiga arbetsledare på vårt centrallager i Örebro. "Arbetsledarrollen är ett otroligt omväxlande arbete med fokus på utveckling av såväl människor som arbetssätt" berättar Tomas. "Som medarbetare på vårt centrallager blir del av en go grupp och mitt mål i rollen som arbetsledare är att skapa arbetsglädje och förtroende inom gruppen".

Din profil

Eftersom arbetsuppgifterna är av lite tyngre karaktär tror vi att du trivs med och har förmågan att hantera uppgifter som kräver god fysik. Du har ett bra sinne för ordning och logistik och visar samarbetsvilja och engagemang i ditt arbete.
  • Meriterande med lagererfarenhet
  • Meriterande med truckkort
  • Meriterande om du arbetat i SAP lagerstyrningssystem
Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos ett av Europas ledande Sourcing & Services-företag inom El och VVS. Det ges generellt goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Vi har huvudkontor i Göteborg, centrallager i Halmstad och Örebro samt säljkontor geografiskt sprida på olika orter i landet, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-norm.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Dunder, Arbetsledare, Mobil 070 165 80 79. eller Morgan Tivemark, Mobil 070 165 80 82.

Varmt välkommen med din ansökan via länk

Truckförare, truckort, lager, lagerpersonal
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)